Waarom

Bij MHJ Legal staat uw bedrijfsbelang centraal. Het kantoor werkt niet alleen vóór een cliënt, maar graag ook samen met een cliënt, die doorgaans zijn eigen expertise en werkwijze heeft. “Business to business” staat hoog in het vaandel, omdat uw bedrijfsbelang zich nu eenmaal verder uitstrekt dan uitsluitend juridische hulp.

MHJ Legal heeft een bewuste keuze gemaakt voor het opereren als zogeheten “niche-kantoor”. Gebleken is dat voor veel bedrijven het vastgoed – waaronder de eigen huisvesting - weliswaar steeds belangrijker wordt, maar niet altijd “core-business” is en aan de core-business ook geen afbreuk moet doen. MHJ Legal mist de overheadkosten die grotere advocatenkantoren doorgaans hebben en is zo in staat de kosten van het “noodzakelijk kwaad” relatief beperkt te houden.

Voor bedrijven waar vastgoed wèl de core-business is, is MHJ Legal een snel aanspreekpunt, waar gespecialiseerde kennis voor handen is voor aantrekkelijke tarieven en waar de lijnen kort zijn. MHJ Legal komt alleen met wetenschap als u daar om vraagt. De specialistische kennis wordt voor het overige alleen op een pragmatische zin aangewend. Als cliënt bent u altijd verzekerd van deskundig advies of bijstand en lopen zaken geen onnodige vertraging op.