MHJ Legal heeft een bewuste keuze gemaakt voor het opereren als zogeheten “niche-kantoor”. Gebleken is dat voor veel bedrijven het vastgoed – waaronder de eigen huisvesting - weliswaar steeds belangrijker wordt, maar niet altijd “core-business” is en aan de core-business ook geen afbreuk moet doen. MHJ Legal mist de overheadkosten die grotere advocatenkantoren doorgaans hebben en is zo in staat de kosten van het “noodzakelijk kwaad” relatief beperkt te houden.

Voor bedrijven waar vastgoed wèl de core-business is, is MHJ Legal een snel aanspreekpunt, waar gespecialiseerde kennis voor handen is voor aantrekkelijke tarieven en waar de lijnen kort zijn. MHJ Legal komt alleen met wetenschap als u daar om vraagt. De specialistische kennis wordt voor het overige alleen op een pragmatische zin aangewend. Als cliënt bent u altijd verzekerd van deskundig advies of bijstand en lopen zaken geen onnodige vertraging op.

Bij MHJ Legal bestaat een ruime ervaring met werken voor veel verschillende soorten cliënten. Op het kantoor worden letterlijk en figuurlijk veel talen gesproken. “Business to business” staat hoog in het vaandel, omdat belangen van cliënten zich nu eenmaal verder uitstrekken dan juridische hulp.

Bij MHJ Legal is eerlijkheid een groot goed. Cliënten hebben recht op inzicht in proceskansen, maar ook in het denkproces van de advocaat en diens keuze voor strategieën en in de wijze van declareren. Het kantoor werkt niet alleen vóór een cliënt, maar graag ook samen met een cliënt, die doorgaans zijn eigen expertise en werkwijze heeft.

FaLang translation system by Faboba